OM OSS
EN REJÄL DOS AV ÄKTA HANTVERKSKUNNANDE OCH MYCKET KÄRLEK
Lyssna gärna på dokumentären där vi berättar mer om oss
På landsbygden i eklandskapet mellan Åtvidaberg och Linköping ligger Werna Visthus, vår förädlingsanläggning som blev verklighet efter många års planering och längtan till att kunna tillgodose våra och andras behov och önskemål om riktigt närproducerade produkter från både växt och djurriket.
Vi samarbetar med lokala odlare, markägare, jägare och uppfödare över hela Östergötland och följer säsongen i vår produktion .
Att våra produkter är fria från konstiga tillsatser ser vi som en självklarhet och använder endast de som är av livsmedelssäkerheten avgörande för att säkerställa produkten. Ett sådant exempel är nitritsalt som vi använder i vissa charkrecept, nitritet har även den egenskapen att det ger den där rosa färgen som ni känner igen från alla italienska och spanska produkter, vi tycker att den naturliga färgen på våra produkter är minst lika fin och framför allt har det ingenting med smaken att göra.
Werna Visthus är i ständig utveckling och vårt utbud varierar över året, detta är en tjusning i sig tycker vi då det skapar en längtan inför olika säsonger .
Vi är alltid intresserade av nya recept, idéer och råvaror så tveka inte att höra av er med tips.


Kolla in våra delikatesslådor den perfekta julklappen!!!
Vill du slippa stressen med att stå i köket på nyårsafton och bara njuta av kvällen?
Vi på Gastromix har satt ihop en exklusiv nyårssupé för avhämtning som sätter guldkant på er bjudning. Med fantastiska råvaror och kärlek till varje rätt, tar vi hand om maten så att ni kan fokusera på att fira in det nya året i lugn och ro.
Vår meny är en lyxig kombination av klassiska smaker och nya överraskningar – perfekt balanserade och serverade med stil 👌.
Förrätt
Hälleflundra från Selsøvika på tre olika vis. Gravad, lättrökt och tartar med ärtpuré, örtbrödscrisp samt dillcitronette och plocksallad
Huvudrätt
Rimmat & sotat ankbröst med rotsaksterrine och balsamicosås med toppmurklor och salladslök samt palsternackschips
Efterrätt
Citrontarte med mascarpone och marängcrunch samt blåbär, coulis och flarn
Pris 795:-/p
Tillval:
- Tre olika drinktilltugg ”kockens val” 125:-/p
- Mellanrätt med regionala ostar samt tillbehör från Werna visthus 125:-/p
Oavsett om ni är hemma med nära och kära eller planerar ett större firande, kan ni beställa vår supé för avhämtning. Maten hämtas 31/12 mellan 12-13 på restaurang Aviatören vid Flygvapenmuseum 🤝. Beskrivning kring hur man värmer och lägger sista touchen följer givetvis med.
Vi ser till att allt smakar fantastiskt – ni slipper stressen! Win-win för alla 🙌
📞 Boka er nyårssupé: 070-495 95 61
✉️ bokning@gastromix.nu
