OM OSS

EN REJÄL DOS AV ÄKTA HANTVERKSKUNNANDE OCH MYCKET KÄRLEK

Lyssna gärna på dokumentären där vi berättar mer om oss

På landsbygden i eklandskapet mellan Åtvidaberg och Linköping ligger Werna Visthus, vår förädlingsanläggning som blev verklighet efter många års planering och längtan till att kunna tillgodose våra och andras behov och önskemål om riktigt närproducerade produkter från både växt och djurriket.

Vi samarbetar med lokala odlare, markägare, jägare och uppfödare över hela Östergötland och följer säsongen i vår produktion .

Att våra produkter är fria från konstiga tillsatser ser vi som en självklarhet och använder endast de som är av livsmedelssäkerheten avgörande för att säkerställa produkten. Ett sådant exempel är nitritsalt som vi använder i vissa charkrecept, nitritet har även den egenskapen att det ger den där rosa färgen som ni känner igen från alla italienska och spanska produkter, vi tycker att den naturliga färgen på våra produkter är minst lika fin och framför allt har det ingenting med smaken att göra.

Werna Visthus är i ständig utveckling och vårt utbud varierar över året, detta är en tjusning i sig tycker vi då det skapar en längtan inför olika säsonger .

Vi är alltid intresserade av nya recept, idéer och råvaror så tveka inte att höra av er med tips.